PCA

  

Oxy(genating) Trio

Deze antibacteriële behandeling verbetert en voorkomt beschadiging door vrije radicalen. Oxidatie en stress zijn de meest bijdragende factoren bij huidveroudering. Deze behandeling stimuleert de zuurstof toevoer en de bloedcirculatie in de huid, waardoor de doffe, vale en gestreste huid verandert in een gezonde stralende huid. Geschikt voor alle Fitzpatrick huidtypes, ook voor zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Volgende huidproblemen kunnen worden behandeld: Acné en Acnégevoelige huid, doffe & verstikte huid, zuurstofarme huid. De behandeling bevat 3 stappen: Activator voor het stimuleren van de bloedcirculatie, Detoxifier voor het ontgiften van de huid en een Oxygenator voor het toedienen van zuurstof aan de follikels.

45 minuten  € 85.00 

Oxy(genating) Trio + Therapeutisch masker

Deze behandeling  is dezelfde als  Oxy(genating) Trio + Therapeutisch masker
60 minuten   € 95.00 

ACNE  TREATMENT 14 

Een uitstekende keuze om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.
35 minuten € 55 .00

Detox Behandeling: 

In de behandeling ga ik werken op de onzuiverheden. Door de huid diep te reinigen en detoxifying mask te gebruiken om de de poriën te vernauwen, talg te regulariseren en de onzuiverheden te verwijderen.
 

€ 65 .00
 

Pretty Me

Reiniging, mechanische peeling , onzuiverheden verwijderen ( indien nodig ) , wenkbrauwen harsen/epileren, masker, gezichtsmassage,  afsluitende met serums, creme en SPF

 € 65 .00

Zomer Kalmerende Behandeling 


Deze zomer behandeling is een ontspannende behandeling die de huid onmiddellijk verheldert en een frisse stralende en gehydrateerde huid geeft.
Deze behandeling maakt gebruik van milde enzymatische en fysieke exfoliatie, en het kan worden aangepast aan elke huidtype.
 

 € 65 .00 

Oxy(genating) Trio + Peel 

 Een behandeling voor de doffe & vale huid die te kort heeft aan zuurstof. Geschikt voor Fitzpatrick huidtypes 1 t/m 4. Contra-indicatie zijn zwangerschap en borstvoeding. De huid wordt diep gereinigd met een Gentle Exfoilant of Detox Gel Deep Pore Treatment. Er wordt een PCA Peeling HQ Free toegepast. Deze peeling is de wereldberoemde verbeterde Jessner Peeling, die ontstekingen vermindert, de talgproductie in balans brengt en de hyperpigmentatie verheldert. Bijkomend worden er 2 stappen van de zuurstofbehandeling (Oxy Trio Treatment) toegepast, de activator en de detoxifier. Deze stimuleren de bloedcirculatie en ontgiften de cellen. (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
60 minuten   € 100.00 

Therapeutische maskers

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule.


Hydrateren: Therapeutic Oat Milk Mask
Dit masker, gebaseerd op havermelk is speciaal samengesteld om alle huidtypes te verzachten en te hydrateren. Havermelk is een uitstekende moisturizer en tevens een anti-oxidant. Dit unieke masker is een samenstelling van plantenextracten en pro-vitaminen zoals komkommer, arnica en panthenol. Het kalmeert en verbetert de huidstructuur.


Verfrissend: Therapeutic Papaya Mask
Dit papaya masker is een combinatie van papaya puree en andere fruitextracten zoals citroen, sinaasappel en appel. Het exfolieërt en verfrist de matte huid met als resultaat een gezonde stralende glans. Groene thee, vitamine E en honing zijn vochtinbrengende anti-oxidanten die de huid zacht en vochtig houden.


Verhelderend: Therapeutic Salicylic Acid Mask
Samengesteld voor de ontstekingsgevoelige huid. Dit masker is een mix van plantenextracten en salicylzuur om de huid te kalmeren en een gezonde uitstraling te geven.


Vernieuwend: Therapeutic Pumpkin Mask
Dit pompoenmasker is een combinatie van exfoliërende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten. Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans.

45 minuten  € 85.00  

Therapeutisch Masker + Peel

 De behandeling is de perfecte voorbereiding voor een zonvakantie. Er wordt aangeraden deze binnen 2 weken voor uw vertrek te doen. Geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Contra-indicaties zijn zwangerschap en borstvoeding. Het gelaat krijgt een dieptereiniging, een massage en er kan een keuze worden gemaakt uit 5 therapeutische maskers, naargelang het doel van de behandeling. (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
60 minuten  € 95.00 

Peel Treatment

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peeling is geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.
45 minuten  € 90.00 

4% Pure Retinol Peel

Pure Retinol Peel behandeld op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand die rimpelvorming, zonbeschadiging of acne littekens heeft. Het toevoegen van Intensive Brightening Treatment in de weken na de behandeling ondersteunt het verhelderen van de huid en stimuleert de celdeling en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huidskleur met volume, die straalt van gezondheid.

 45 minuten   € 110.00 

Retinol+ Peel

Uitgebreide behandeling voor de rijpere huid, voor hyperpigmentatie of een doffe, vale huid. Ze mag alleen worden uitgevoerd als u minimaal 1x een peeling en 1x een Retinol behandeling heeft ondergaan. Het is een combinatie behandeling van 2 peelings: PCA Peel HQ Free of Ultra Peel I (soort wordt bepaald naargelang huidprobleem) en een 4% Pure Retinol Peel. Contra-indicaties zijn zwangerschap, borstvoeding, hypergevoelige huid en Fitzpatrick huidtype 4 t/m 6. (PCA SKIN producten of het gebruik van een Post Procedure Solution Kit is verplicht na deze behandeling)
60 minuten  € 120.00 

Extra Decolleté Treatment 

Deze behandeling is specifiek voor de delicate huid van hals en décolleté. Ideaal voor huidverslapping, rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en zonbeschadigde huid. Deze verzorging is een combinatie van Ultra Peel I en het Hydrate Therapeutic Oat Milk Masker. Contra-indicaties zijn Fitzpatrick huidtypes 4 t/m 6, zwangerschap en borstvoeding. (Het gebruik van een PCA SKIN product is verplicht na deze behandeling)
30 minuten  €  60 .00


Extra OogcontourTreatment 

 Specifieke behandeling voor de huid rondom de ogen. Ideaal voor de aanpak van kraaienpootjes, fijne lijntjes, rimpels en verslapte oogleden. Geschikt voor alle Fitzpatrick huidtypes en alle huidcondities. Geen contra-indicaties. Om de kracht en het resultaat van de behandeling te optimaliseren, wordt aangeraden om volgend PCA SKIN thuisproduct aan te kopen: Ideal Complex Revitalising Eye Gel of Ideal Complex Restorative Eye Cream.
35 minuten €  45 .00 

ANTI-AGE + ONTSPANNING MOMENT TREATMENT 


Een uitermate doeltreffende antirimpelbehandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid opvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid gladder, zachter, egaler en jeugdig.
85 minuten €  165.00

Hyaluronic Acid Behandeling


Met deze behandeling wordt de Hyaluronic Acid professionele lijn gebruikt. Dit is een multifunctionele formule, die een combinatie van natuurlijke werkzame ingrediënten bevat. Zo bevat deze formule Hyaluronzuur dat het tussenliggend collageen opvult, dit werkt als een moleculaire spons die het gebied gehydrateerd houdt. Stimuleert collageen en elastine. De huid voelt gladder en jeugdiger aan.
60 minuten €  75

 

RELEX TREATMENT VOOR EEN ENERGIEKE LOOK MANNEN 

BEHANDELING : DUUR 40-50  MINUTEN

  • Reiniging 
  • Scrub
  • Wenkbrauw shaping (enkel indien je dat zelf nodig vindt)
  • Serum aangepast aan de noden van je huid
  • Massage van het huis
  • Masker
  • Oogverzorging 
  • Moisturizer 

Prijs: 75  euro 

 


  

 


 

 

 

  •  

Manicure en Pedicure  


 

Manicure + GelColor OPI  € 54.00
Manicure + lakken PRONAILS  € 35.00
Manicure € 27.00 

Spa Manicure + GelColor  OPI € 66.00

Spa Manicure + lakken PRONAILS € 57.00

Spa Manicure € 45.00  
 
GelColor OPI (zonder manicure) € 41.00
Lakken PRONAILS  (zonder manicure) € 17.00
GelColor OPI  verwijderen (zonder nieuwe) € 20.00  

Quick Gelcolor OPI feet  € 25 .00 

Pedicure + GelColor OPI  € 68, 00
Pedicure + lakken € 58,00
Pedicure € 50,00   

Spa Pedicure + GelColor OPI € 78, 00
Spa Pedicure + lakken € 68  00
Spa Pedicure € 60 .00 
Definitieve ontharing met  IPL 

Bovenlip 30 €
Oksels 80 €
 

Bikinilijn 50 €
Bikini 75€
Billen 85 €
Armen 120 €

Onderbenen 170 € 
Bovenbenen 150 € 
Onderbenen + bovenbenen 290 € 
Rug 180 € 


Ontharing met was 

 Wenkbrauwen 8 €
 Wenkbrauwen 6 €
 Bovenlip 8 €
 Oksels 15 €
 Bikiniranden 15 €
 Bikini volledig 35 €
 Bovenbenen 16 €
 Benen volledig 30 €
 Onderbenen + knie 18 €


Online boeken

We snappen dat u het druk hebt. Het moet dus gewoon makkelijk zijn om een afspraak te boeken. Daarom kunt u wanneer u maar wilt een afspraak met ons maken, direct vanaf onze website. Geen kantooruren, gewoon een tijd uitkiezen die u past en klikken!