DEFINITIEVE ONTHARING IPL  

Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.

Hoe werkt IPL ontharen?


IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

PCA SKINCARE 

PCA Skin staat wereldwijd bekend voor het ontwikkelen van uiterst doeltreffende professionele behandelingen en dagelijkse verzorgingsproducten. Volledig onderbouwd door wetenschap en klinische onderzoeken zorgen deze doeltreffende producten voor een gezonde, mooie huid.


 - Ontwikkeld door een dermatoloog 


 - Marktleider in klinische huidverzorging en professionele samengestelde chemische peels 


 - Meer dan 27 jaar opleiding “gezonde huid” voor gevorderden 


 - Meer dan 80.000 PCA-gecertificeerde artsen en esthetici wereldwijd 


Als PCA Skin Professional ben ik getraind om te bepalen welke behandeling en welke combinatie van producten jou huid ten goede komt.  De producten bevatten actieve ingrediënten als retinol, vitamine C, peptiden, antioxidanten, … Deze actieve werkzame bestanddelen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren en dringen door tot diep in de huid. Hierdoor is het mogelijk om je huid zeer resultaatgericht te behandelen. De professionele peels van PCA Skin zijn veilig voor alle huidtypes en geven al binnen één week een heldere, gladdere huid met een jongere uitstraling.

  

 PCA skin is ontwikkeld met respect voor de gezondheid en het milieu, test niet op dieren en voldoet aan de strenge Amerikaanse richtlijnen. Mede hierdoor zijn de producten van PCA Skin vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, sulfaten, minerale oliën, petrolatum en lanoline. 


 Alle zonneproducten hebben een zeer hoge gecombineerde UVA en UVB bescherming en zijn goedgekeurd door de FDA. PCA Skin wordt aanbevolen door The Skin Cancer Foundation als een effectieve UVA/UVB zonnebescherming. 

Oxy(genating) Trio:

 Een oppeppende behandeling boordevol antioxidanten om je huid een enorme boost te geven.

 Antioxidanten beschermen je huid door vrije radicalen (UV-schade, slechte eetgewoontes, roken,…)  te neutraliseren. 

 Na deze behandeling ziet je huid er weer fris en proper uit, het vocht en zuurstofgehalte wordt terug op peil gebracht waardoor een doffe, vale en gestreste huid weer gezond gaat stralen. 


   

Therapeutisch Masker:

 Een resultaatgericht masker met huid corrigerende ingrediënten om je huid conditie te verbeteren. 

Hydrateren, diep reinigen, kalmeren, … afhankelijk van wat jou huid nodig heeft. 


  

 PCA Skin Peelings:

 Van de aangepaste, verbeterde Jessnerpeel tot gemengde TCA peels en Retinol Peels

 Acné, pigmentatiestoornissen, rosacea, couperose, huidveroudering,… Voor elke huidconditie, de perfecte behandeling. Door het gebruik van gemengde zuren zorgen deze peelings voor uitstekende resultaten met een minimum aan ongemak. 


  

PCA Skin producten:

 Alle producten van PCA Skin bevatten hoog werkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. 

Voor het beste resultaat van je professionele peeling is het belangrijk om je huid nadien goed in balans te houden. De producten van PCA Skin zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken na een intensieve peeling om je huid zo veel mogelijk comfort te bieden en de kans op bijwerkingen te minimaliseren. Een optimale dagelijkse verzorging is zeer belangrijk. Dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren en het beschermen van de huid is de basis richting huidverbetering. Dit in combinatie met professionele behandelingen is de sleutel van een gezonde, stralende huid in topconditie


   
Peeling 


Sensi Peel®
Deze formule is geformuleerd voor alle huidtypen. Deze peeling is aangewezen voor donkere huidtypes of mensen met een extreem gevoelige huid. Deze TCA- en melkzuur-oplossing zorgt voor een gladdere huid, melanogenese remming, versterking en hydratatie voor velen die voorheen niet in aanmerking zouden komen voor een chemische peeling (bijvoorbeeld: rosacea). Ideaal als eerste peeling, ook bij zeer gevoelige huidtypes.

Nails